Hoofd menu
· Home
· Forum
· Links
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Online
Gasten: 1
Leden: 0
Op deze pagina: 1
Leden: 112, Nieuwste: jolien
Peilingen


Van de Pinksteren gaan afwijken in de toekomst, dus een andere datum kiezen en dan voor 3 dagen ?Vrijdag weg en zondag terug

Vrijdag weg en maandag terug

Gewoon het Pinksterweekend zo houden ?

Maakt je niks uit, als we elk voorjaar maar gaan.Geplaatst door dutchy
stemmen: 18
Voorgaande peilingen

Laatst gezien
 • Ruud
  [ 1 dag, 6 uren, 43 min, 22 sec geleden ]
 • Rrrronald
  [ 1 dag, 15 uren, 10 min, 6 sec geleden ]
 • wil
  [ 1 dag, 17 uren, 46 min, 2 sec geleden ]
 • Henny
  [ 2 dagen, 19 uren, 17 min, 27 sec geleden ]
 • jolien
  [ 2 weken, 2 dagen, 8 uren, 41 min, 12 sec geleden ]
 • dutchy
  [ 2 weken, 3 dagen, 9 uren, 7 min, 13 sec geleden ]
 • eric
  [ 3 weken, 5 dagen, 9 uren, 20 min, 54 sec geleden ]
 • dino
  [ 4 weken, 20 uren, 42 min, 23 sec geleden ]
 • BACO
  [ 1 maand, 3 dagen, 11 uren, 59 min, 32 sec geleden ]
 • josje
  [ 1 maand, 3 weken, 6 dagen, 15 uren, 17 min, 31 sec geleden ]
Buienradar
Rijschool Dutch
Onderhoud Nodig ?

Keukenshop
Winterbergtocht 2017
Beste deelnemers

Op vrijdag 2 juni is het zover, dan gaat het jaarlijkse uit naar Duitsland weer van start. We vertrekken om 9.30 uur vanaf de rijschool en hebben dan natuurlijk allemaal een volle tank en een motor in goede conditie. Josje appte laatst iets over Hernia en de auto ? Blijkbaar een vriendin met een auto, we wachten het die vrijdag even af. Verder is last minute nog een deelnemer ingevlogen, namelijk Vincent. Een aantal kennen hem al van de jubileumtocht voor zover Jolien überhaupt ruimte liet om bij hem in de buurt te komen . Onderstaand vinden jullie ook een kamerindeling, deze ben ik door het hotel verplicht van tevoren al op te sturen.

De kamerindeling is als volgt :

Alma Blomsma- Werner Hollander - 2 persoonsbed

Jolien van Dijk- Josje Bredewold- Hernia

Ronald de Neef- Huub Balm- Vincent v Oers

Ruud Bredewold-Hennie Bik

Dennis vd Sloot 2 persoonsbed (delen met - Remco Erich )

Mochten hier na de eerste nacht wijzigingen in nodig zijn dan overleg ik dat even met de directie ter plaatse. Voor een aantal drankjes moet er met mij te praten zijn. Dit weekend zullen we ook meer dan anders dingen met groepjes beleven denk ik. Er is nogal sterke behoefte om eens een stadje, sauna of zwembad te bezoeken. Maar uiteraard zal er voor de toergegadigde ook een programma zijn.

Adres: Hotel Winterberg, In der Renau 1 59955 WinterbergIk kijk uit naar de vrijdag van vertrek en hoop jullie allemaal in goede conditie te treffen.

Warme groet

Werner
Posted by dutchyonzaterdag 20 mei 2017 - 14:51:26 | Read/Post Comment: 0 | printervriendelijk
Wat een verrassing !
Wat een heerlijke dag hadden we vandaag. Er waren ook best veel deelnemers deze keer, 32 in totaal ! Het weer viel ontzettend mee de Triump's niet. Van dat merk viel de helft uit deze rit. Na eerst nog even wat korte tips te hebben gegeven gingen we op pad. Ik zag dat Gert met zijn Harley zich in 2e positie had geknokt wat de 3e en 4e positie tot de minst populairen deed geraken . Bij de Woude even een stopje gemaakt voor de foto en even een check bij de deelnemers. Er waren er namelijk met gebroken ribben, 3,5 uur slaap en sinds 2,5 uur uit de sexclub gerold. maar iedereen kon verder , behalve Eric dus, de 2e keer dat zijn paard bij de 1e hindernis moest opgeven. Inmiddels had Sanne Gert de pas afgesneden en reed nu 2e, wat een bochten rijdt die meid, scherp als een mes. Remco schijnt uit verveling wat fietsers te hebben geknoeid(reed voor het eerst met koffers) en wij weer verder dus. Omdat mijn TomTom zoals gewoonlijk weer was gestopt na 3 min moest ik de hele middag uit mijn hoofd route rijden, ik geloof dat het niemand is opgevallen. Net onder Schagen even een plasstop gehouden maar Jolien moet nog wennen aan de natuur. Dus net op het moment dat Josje zich aan haar wilde voorstellen schoot Jolien in een dubbele axel met volle blaas, (OEFENING WAARDERING EEN 8) om haar toe te bijten dat ze MOEST plassen. Kronkelend wist Jo de Mc Donalds te bereiken zodat ze later opgelucht kon bijkletsen. Met een strak windje en temp 8 graden landen we bij de Goudvis waar de zaal opgesiert bleek te zijn door Josje en Alma. Dit setje had s'morgens om 10.00 uur de Goudvis met motor al bezocht> Wat een leuke suprise, ballonnen en slingers, gebak decoraties , aan alles was gedacht. En ik loop héél lomp de eerste gasballon voorbij , sorry meiden.
Na een indrukwekkende speech van Alma kreeg ik een zelf geschreven boekje aangereikt die Alma had laten drukken. Uiteraard heb ik toen zelf ook nog even een dankwoord gespeecht , maar meer dan 7 woorden kwamen er geloof ik niet uit....
Buiten nog even een mooie foto gemaakt. Zie hieronder

Dus daarna weer op de motor waarna ik tot 2x toe de verkeerde afslag nam wat gelukkig niemand merkte. Vervolgens pakte we een paar weggetjes met wat veel grind....sommige vonden het tempo daar toch nog wat laag en geven wat extra gas. Dit leverde spectaculaire glijpartijen op, dank Martin, Indra en andere , dit houdt het toeren levendig haha. In Heilloo hebben we afscheid genomen van elkaar en reden sommige nog even door naar Huub. Daar stonden Heleen en Huub net de visite uit te zwaaien toen de motorclub voor de deur stopte. Je zag bijna de overweging "kunnen we nog wegduiken" maar ze besloten toch de deur open te doen. Na ff 10 min een biertje te hebben gedronken moest het gezin naar het restaurant en konden wij naar huis. Al met al een heerlijke dag die we in het najaar gaan overdoen !! Dank allemaal en tot snel.

Groetjes Werner
Posted by dutchyonzondag 23 april 2017 - 22:32:52 | Read/Post Comment: 0 | printervriendelijk
Jubileumtocht 23 april 2017
Komende zondag 23 april gaan we de jubileumtocht rijden. rijschool Dutch bestaat 5 jaar en dat komt vooral door jullie (en door mijn leefstijl).
We vertrekken om 12.30 uur vanaf de rijschool en zullen rond 17.30 in Krommenie aan komen. Daar splitsen we dan op zodat iedereen weer richting zijn huis kan. Het beloofd een droge dag te worden , rond de 10 graden en windje 3. Onderweg trakteer ik op en gebak, zoals dat hoort bij een jubilaris en dit gaan we in St Maartenszee bij de Goudvis doen. We zullen hier rond14.45 uur zijn. Er lijken rond de 30 personen te komen dus hou ook rekening met je collega rijders die nog geen ervaring hebben in groepen. Ik zal bij aanvang wel een kleine toelichting geven over de manier v rijden in een groep maar jullie kennen mijn uitleg...dat wordt dus verder chaos de rest van de dag.
Bij calimiteiten kunnen jullie mij op 06-11372788, ook voor etentjes ben ik op dat nummer bereikbaar

Tot zondag !
Restaurant De Goudvis
Posted by dutchyonvrijdag 21 april 2017 - 21:40:07 | Read/Post Comment: 0 | printervriendelijk
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 37 38 39
September 2017
Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Evenementen kalender
Chatbox
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan


bullet dutchy 02 sep : 20:34
Moeten we ff een aantal keren heen en weer Ruud, komt goed.
bullet Ruud 01 sep : 01:28
Eén motor met zijspan, een met lkast, een met afwasser, een met bankstel, een met bed. Moet lukken.
bullet Ruud 01 sep : 01:20
Ja ik wil.
bullet dutchy 31 aug : 07:45
Motoren bedoel ik natuurlijk haha.
bullet dutchy 31 aug : 07:43
Mochten sommige v jullie even kunnen helpen op zondag 29 okt ? Ik wil o.a. alle rijscholen op de verhuisdag ook de andere kant op hebben en voorde verhuizing zelf zijn op die dag wat extra handen ook welkom
bullet dutchy 30 aug : 08:24
Na 2 weken buffelen op de Vrijbuiter weer aan het werk op de rijschool....een nat dagje gaat dit worden op de motor maar daar kunnen we wel tegen. Zondag weer knallen in Krommenie.
bullet dutchy 02 aug : 21:43
Zit ook ff behoorlijk tegen, de vloerbalken lijken een schimmel te hebben. Komende maandag komt er een specialist, misschien moet hele vloer vervangen
bullet dutchy 02 aug : 21:42
Ik ben wat traag mensen, momenteel vliegende keep met huis en rijschool, dus ff lastig om ook nog internet te doen.
bullet Ruud 28 jul : 19:03
Een toertocht door jou tuin?
bullet dutchy 21 jul : 20:49
Oei dan moet ik ff snel jullie boeken voor de tuin in Krommenie, kom ik op terug
bullet Rrrronald 17 jul : 22:12
Thx en deal! Eind augustus/begin september gaan we strepen trekken :-)
bullet Ruud 17 jul : 21:46
Rrrronald geniet van je vakantie en ik ga graag met je mee naar de bollen.
bullet Rrrronald 17 jul : 21:20
ook leuke tochtjes, de omgeving Noordwijk is me nog onbekend. Ga daar maar eens toeren (na de vakantie)
bullet Rrrronald 17 jul : 21:19
leuk Ruud, ik zag de molen
bullet dutchy 14 jul : 21:54
mooi gedaan Ruud
Sponsored By :

E-Bikes Santpoort

Bartelli Keuken
Monac
Site is sponsored en designed by Pim Bik Elektrotechniek.